Låt oss hjälpa dig att flytta till din nya bostaden till halva priset!


Vi är en flyttfirma som erbjuder flytthjälp i Göteborg, västra Götaland och hela landet!

Vi på Rena Byggnaden i Göteborg kan erbjuda dig kompletta flyttjänster i Göteborg och västra Götaland. Vi kan ta ansvar för packning, flytt och flyttstädning, det vill säga hela flytten. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning och ger nu våra kunder även möjligheten att anlita oss som komplett flyttfirma.

Vi har länge erbjudit våra tjänster i hela Västra Götaland och tar nu nästa steg. Vi tror på att du som kund uppskattar en flyttfirma som kan utföra hela flytten:

"Genom att anlita oss som flyttfirma blir ditt bohag automatiskt försäkrat för upp till 10 miljoner kronor."Vad har ni för avbokningsregler?

1. Om en flyttning har bokats och sedan uppdragsgivaren bokar av den. Avbokning sker senast 15 dagar innan beställd flyttdag. Kunden debiteras hela summan.
2. Om en flyttning har bokats och sedan uppdragsgivaren bokar av den. Avbokning sker mellan den 15:e dagen och 30:e dagen innan beställd flyttdag. Kunden debiteras 30% av hela summan.
3. Sker avbokningen senare än 30 dagar från beställd flyttdag , Kunden debiteras inte för detta.


Hur betalar jag flyttning? kontant eller faktura?

Vi tar betalning mot faktura (Kontant, Swish eller bankgiro). Fakturan mailar vi till dig i form av PDF-fil efter utfört uppdrag. Pappersfaktura kostar 50 kr. Ni betalar efterskott och betalningsvillkor är 10 dagar från fakturadatum.

Mer tjänster