Målsättning

Vi är det företaget som tar vara på ditt hem eller kontor. Tanken är att två personer känner till varje kunds hem eller fastighet för att snabbt kunna sättas in då någon är sjuk eller ledig. Vi tror att detta är ett bra sätt att bygga kundrelationer på och en trygghet för dig. Vår personal har flera års erfarenhet inom hem- och kontorsstädning. Du är vår kund och vår målsättning är att du ska vara nöjd med vårt arbete.


Kollektivavtal

Vi har sedan starten kollektivavtal och vi tyckte detta var en självklarhet för att visa att vi följer regler och att våra anställda har en bra arbetsmiljö.


Säkerhetspolicy​

​Vår målsättning är att ni skall känna trygghet när vi utför städuppdrag hos er om ni är hemma eller på jobbet. Därför begär vi utdrag ur belastningsregistret för alla som arbetar för oss. De får skriva på ett sekretessavtal när de anställs.


Nyckelkvittens​

Då vi får en nyckel från kunden signeras nyckeln ut med ett dokument. Samma dokument signeras av kunden då nyckeln återlämnas.


VARMT VÄLKOMMEN att kontakta oss!

Om oss

Rena Byggnaden StädService tror på ett jobb väl utfört, och sätter en ära i att utförastädningen precis som du som kund vill ha den. Noggrant, pålitligt och flexibel.

Gilla oss

Var första av dina vänner som gillar oss

Kontakta oss


  Rena Byggnaden
   +46(0)737 57 37 53

Vi har öppet måndag till fredag

08.00 - 17.00

KUNDTJÄNST


Vi finns tillgängliga för dig om du har frågor eller funderingar om våra tjänster. Välkommen!
Ring oss direkt på
+46(0)737 57 37 53
eller mejla oss på :
info@renabyggnaden.se

SÖK JOBB


Vill du arbeta heltid, deltid eller enstaka uppdrag? Hos oss finns möjlighet till ett fritt och trevligt arbete!
Om du vill bli en del av vårt team. Ring oss direkt på
+46(0)737 57 37 53
eller mejla oss på :
info@renabyggnaden.se